Måske en lidt efterårsagtig ret en sommerdag i september med 28º udenfor her i eftermiddag og høj sol 🙂 men det var lige det vi havde lyst til.
Jeg har været lagt ned af et voldsomt migræne-anfald de sidste 3 dage, og er så småt ved at være menneske igen. Det kræver noget mad med god energi, når jeg kun har levet af vand og lidt frugt, men nu er jeg sulten igen, og jeg har været i køkkenet til aften og lave en både hurtig og mega lækker ret.
Skønne portobello svampe med bacon i en flødesovs med hvidvin og lidt andet godt. Det er ikke så ringe endda 😉
Min tallerken 🙂
Ingredienser – 2 personer
1 pk. bacon – 125 gram
20 g. smør
1 løg
2 fed hvidløg
1 jalapeno
250 g. portobello svampe
1½ dl. hvidvin
2 dl. piskefløde
1 potte persille
250 g. frisk pasta
Hvidvinen til retten kom direkte fra frost 🙂
Start med at stege bacon. Det steger jeg i ovnen ved 200 grader almindelig ovn i ca. 10 minutter, til det er gyldent og sprødt.
Hak løg, hvidløg og jalapeno fint.
Svampene skæres groft ud.
Persillen hakkes groft.
Mens du laver svamperetten i panden, koger du pastaen i en gryde ved siden af.
Varm smørret op i en sauterpande og kom løg, hvidløg, jalapeno og svampe i panden.
Rør rundt ved høj varme i nogle minutter, til blandingen er gylden.
Den stegte bacon skæres i mindre stykker og kommes i sammen med hvidvin.
Kog ind i nogle minutter til ca. det halve af hvidvinen er fordampet.
Kom piskefløde i og kog ind i et par minutter.
Kom den grofthakkede persille i.
Til sidst vendes den kogte pasta i.
Retten er klar til servering.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.