I dag har vi fået hakkebøffer til majskolberne. Vi er altså noget pjattede med de kolber for tiden 😉 Jeg har skåret kernerne af kolberne (efter de er kogt). Der er også broccolimos og lynstegt rød peber til. Fine farver sammen – og masser af god smag – på den tallerken.
Der er barbequesovs, løg og groftrevet cheddar på bøfferne 🙂
Ingredienser – 2-3 personer
500 g. hakket oksekød
barbeque sovs
1 rødløg
50-75 g. groftrevet cheddar
Form 3 store og flade hakkebøffer af kødet, og steg dem i halv smør og halv olivenolie på panden ved god varme i 2 minutter på hver side.
Læg bøfferne på en bageplade, og kom en skefuld barbequesovs på hver.
Skær løget i skiver og kom på.
Fordel den revne ost over til sidst.
Sæt dem i ovnen ved 220 grader almindelig ovn i 5-10 minutter alt efter, hvor meget du ønsker dine bøffer stegt. Mine fik 10 minutter og er gennemstegt.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.