Der har stået selleri på menuen hos os i dag. Selleri i farsbrødet her, og så har jeg lavet en sellerisalat med æble til 🙂
Det her farsbrød er jeg ret vild med. Nødder og selleri smager bare rigtig godt sammen 🙂
Det kolde farsbrød, skåret i tynde skiver, er super lækkert til pålæg – måske med en skøn sennep på 🙂
Min tallerken her til aften 🙂
Ingredienser – 4 personer
200 g. selleri (revet vægt)
75 g. hasselnødder – jeg har brugt ristede hasselnødder
1 rødløg
500 g. hakket magert svinekød
1 æg
1 tsk. salt
friskkværnet peber
1 tsk. tørret timian
2 spsk. hvedemel
1 dl. mælk
Sellerien skrælles og rives groft.
Nødderne hakkes groft.
Løget pilles og hakkes groft.
Rør alle ingredienser til farsen sammen. Jeg bruger røremaskinen med spaden, men du kan sagtens røre det sammen med en grydeske.
Kom farsen i en skål/tallerken. Dæk den til og lad den trække på køl i ½-1 time.
Form farsen som et “brød”.
Sæt farsbrødet i en 180 grader varm ovn ved almindelig ovn i 1 time.
Skæres i skiver og spises varmt eller koldt.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.