Karamelagtig dadelmasse i bunden med grofhakkede peanuts og chokolade på toppen. Det er bare en hyggelig snack! og så er de helt uden e-numre og mærkelige stoffer, man ikke kan udtale 😉
God energi og masser af lækker smag er der i de her basser 🙂
Hvis du ikke har tålmodighed til at forme dem sådan her, kan du blande de grofthakkede peanuts i karamelmassen og trille det til kugler 🙂
Ingredienser – 12 styk
225 g. tørrede dadler uden sten
50 g. peanutbutter
½ tsk. vaniljepulver eller korn af 1 vaniljestang
1 tsk. kakao
50 g. ahornsirup
60 g. saltede peanuts
50 g. mørk chokolade 70%
Kom dadler i foodprocessoren og hak dem fint.
Kom peanutbutter, vaniljepulver, kakao og ahornsirup i, og kør det til en ensartet masse.
Tryk massen ud i et rektangel på ca. 10 x 20 cm. enten på bagepapir eller husholdningsfilm. Det er nemmest med lidt våde hænder.
Fordel de grofthakkede peanuts over, og tryk dem lidt ned i karamelmassen.
Skæres ud i 12 stykker, der dryppes med smeltet chokolade. Jeg synes, det gøres nemmest ved at komme den smeltede chokolade i en sprøjtepose.
Lad dine Snickers bidder sætte sig på køl en times tid.
Opbevares i køleskab.
Marlene Stensen skriver
Endnu en fantastisk opskrift fra din hånd☺☺☺. Tusind tak