Skøn aftensmad hos os i dag, der tager under en halv time at lave fra start til slut 🙂
Jeg har krydret dild flødesovsen med et bundt frisk dild og Urtekrams den grønne dipmix. Jeg bruger den ikke til dip, men bruger den jævnligt som krydderi i grønsagsretter. Den er rigtig skøn. Hvis du ikke har den i skabet, kan du komme lidt koriander, timian og rosmarin i sovsen, eller du kan undlade den og få en dejlig ret alligevel 🙂
Ingredienser – 2 personer
4 store porrer
330 g. frosne store rejer
2 tsk. Urtekram grøn dipmix
2 dl. piskefløde
1 lille bundt dild
2 dl. quinoa
3 dl. vand
Porrerne renses og skæres i grove stykker.
Dilden hakkes groft.
Du starter med at bringe quinaoaen i kog. Jeg har flere gange kogt quinoa efter anvisning på de forskellige poser, jeg har købt, og jeg synes altid, det bliver for blødt og vådt i det, så jeg koger det på min egen måde 🙂 Det har lidt bid, og bliver fint løst og luftigt på denne måde:
Kom 2 dl. quinoa i 3 dl. koldt vand. Kom lidt salt i.
Læg låg på og bring det i kog.
Når det koger, skrues der ned for varmen, og quinoaen koger ved svag varme i 8 minutter.
Sluk for gryden, og lad den stå på det slukkede blus i 15 minutter.
Nu er quinoaen fluffy og lækker, og klar til servering 🙂
Varm lidt olivenolie op på en pande, og kom rejer og Urtekrams grøn dipmix på. Kog dem god varme i nogle minutter, så det meste af væden fordamper.
Kom porrer, fløde og grofthakket dild i panden, og kog det ved god varme i 4-5 minutter.
Smag til med salt og peber.
Klar til servering 🙂
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.