Pølser er normalt ikke mig. Jeg synes, det er en skummel ting 😉 men pølserne fra Løgismose kan jeg faktisk godt lide, så dem køber vi sommetider.
Der er frisk jalapeno i dejen, en skøn grov sennep og revet moden cheddar er rullet sammen med pølsen. Masser af god smag! 🙂 Jeg har brugt en grov sennep fra Løgismose. Den smager fantastisk! og findes jævnligt på hylden i Netto.
Hvis du ønsker et mere mildt pølsehorn, kan du undlade jalapeno (chili) i dejen og sennep, og måske bytte cheddar ud med mozzarella.
Jeg har taget udgangspunkt i min populære opskrift på “Pølsehorn – hvide og bløde”. Jeg har skiftet noget af hvedemelet ud med majsmel, og så har jeg justeret lidt på sukkermængden.
Den grove sennep fra Løgismose kan jeg på det varmeste anbefale dig at futte i Netto efter, for den er skøn!
Ingredienser – 32 styk
dejen
3 dl. lunt vand
200 g. yoghurt naturel
50 g. gær
200 g. groft majsmel
700 g. hvedemel
2 æg
100 g. blødt smør
2 tsk. salt
1 spsk. rørsukker
1 stor frisk jalapeno hakket mellemfint
fyld
16 pølser – skæres over i halve
1 glas groft sennep fra Løgismose – eller en anden god sennep
ca. 150 g. revet cheddar
desuden bruges 1 æg + 2 spsk. mælk til pensling.
Kom alle ingredienser til dejen – undtagen jalapeno – i skålen til røremaskinen, og ælt dejen godt i 10-15 minutter.
Kom den hakkede jalapeno i, og ælt til er godt fordelt i dejen.
Lad dejen hæve lunt og tildækket i 45 minutter.
Del dejen i 4 stykker, og drys bordet med majsmel.
Rul hvert stykke ud med en diameter på ca. 30 cm. Ælt ikke dejen, når den har hævet, for så vil den trække sig sammen, når du ruller den ud, og det er pænt irriterende.
Skær dejen over i 8 stykker.
Læg en lille skefuld sennep på hvert stykke i den brede ende.
Læg en halv pølse på hvert stykke.
Læg lidt revet ost på.
Rul sammen til pølsehorn fra den brede ende.
Lægges på bageplade og efterhæver lunt og tildækket i 30 minutter.
Pensles med sammenpisket æg.
Bages ved 210 grader almindelig ovn i 13-14 minutter.
Køler ned på en rist.
Egner sig fortrinligt til at komme på frost. Hvis de skal i fryseren, så frys dem ned, lige når de er kølet af.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.