Det er en super hurtig ret at lave, og så smager den skønt. Det er god fast food! 🙂
Aftensmad hos os i dag 🙂
Ingredienser – 2-3 personer
250 g. frisk pasta
300 g. store rejer fra frost
250 g. helbladet spinat fra frost
1 fed finthakket hvidløg
2½ dl. piskefløde
100 g. fetaost skåret i små tern
Bring en gryde med vand i kog til pastaen. Frisk pasta skal kun koge få minutter, så når gryden er i kog, er det hurtigt at få pastaen kogt, så det passer med, når resten er færdigt.
Kom lidt olivenolie, rejer, spinat og hvidløg i en sauterpande og bring det i kog.
Lad det koge nogle minutter, til det meste af væden er fordampet og spinaten er tøet. Krydr med salt og friskkværnet peber. Pas på med for meget salt, for fetaosten er ret salt.
Kom fløde i og kog igennem et par minutter. Det er nu, du skal koge din pasta 🙂
Vend fetaosten i til sidst.
Dryp pastaen af og vend den sammen med spinat/rejeblandingen i en skål.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.