Der var 1 kilo gulerødder og ½ kilo små tomater i grøntsagsskuffen i dag, og med lidt krydderier, tomatpure, øl og piskefløde er det blevet til den skønneste kødsovs.
Gulerødderne har jeg revet groft. De kommer først i til sidst, så der stadig er bid i dem 🙂
I dag har vi fået ris til. Der er rester til et par dage, tror jeg, og det er dejligt. Tænker, at vi skal have quinoa til i morgen 🙂
Ingredienser – 6 personer
500 g. hakket oksekød
1 finthakket løg
2 fed finthakket hvidløg
1 tsk. rosmarin
2 tsk. paprika
2 tsk. chili
salt og friskkværnet peber
1 kg. gulerødder
½ kg. små tomater
¾ dåse tomatpure
2½ dl. mørk øl – kan erstattes med vand
2½ dl. vand
2 dl. piskefløde
Kød, løg og hvidløg svitses godt i halv smør og halv olivenolie.
Kom krydderier og salt og peber i, og svits det med i et par minutter.
Kom øl, vand og tomatpure i.
Læg låg, og lad det simre i 1½ time.
Gulerødderne rives groft.
Tomaterne halveres.
Kom gulerødder, tomater og piskefløde i og kog det ind under jævnlig omrøring i 5 minutter.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.