Hvid chokolade og lakrids passer bare rigtig godt sammen, og det er her blevet til store cookies, der er sprøde udenpå og seje/bløde indeni 🙂
Fredags hyggelig kage hos os i dag 🙂
Her et par af lækkerhederne, der er ca. 10 cm. i diameter 🙂
Ingredienser – 12 styk
100 g. blødt smør
150 g. rørsukker
1 æg
200 g. hvedemel
½ tsk. bagepulver
1 spsk. lakridspulver – jeg brug Raw liquorice powder fra Johan Bülow
150 g. grofthakket god hvid chokolade
Yndlings lakridspulver 🙂
Kom smør, rørsukker og æg i røreskålen og pisk det godt sammen. Jeg bruger køkkenmaskinen med gummispaden.
Bland mel med bagepulver og lakridspulver, og rør det i.
Rør den grofthakkede chokolade i.
Sæt dejen på plade.
Jeg bruger en lille iskugleske, der rummer ca. ½ dl.
Tryk dem lidt flade.
Bag dem ved 180 grader almindelig ovn i 15-18 minutter.
Lad dem ligge på pladen i 4-5 minutter, når de kommer ud af ovnen, inden de lægges til afkøling på en rist.
Opbevares i kagedåse.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.