Store cookies, der er sprøde udenpå og seje/bløde indeni 🙂 og så er de farvestrålende og festlige – dækket med små chokoladelinser.
Her i familien er de et hit, skulle jeg hilse og sige 😉
De små chokoladelinser har jeg købt hos Hedebogård 🙂 Jeg købte en del poser, og har selv fyldt dem i en bøtte 😉
Ingredienser – 18 styk ca. 11 cm. i diameter
200 g. stuetempereret smør
100 g. brun farin
200 g. rørsukker
2 æg
300 g. hvedemel
2 tsk. vaniljesukker
1½ tsk. bagepulver
200 g. små chokoladelinser
Kom smør, brun farin og rørsukker i røreskålen. Jeg har brugt røremaskinen med spaden til hele processen.
Rør godt i 3-4 minutter.
Rør æggene i ét ad gangen, og rør godt mellem hver.
Bland mel med vaniljesukker og bagepulver, og rør det i.
Sæt dejen af med en iskugleske (klumper på ca. 50 gram) på et fad med bagepapir.
Bare sæt dem tæt, for de skal ½ time på køl.
Efter ½ time på køl dyppes/trykkes de i de små chokoladelinser. Det er nemmest, hvis du kommer linserne i en lille skål.
Sæt dem på plade med stor afstand mellem hver, og tryk dem en lille smule flade.
Bages ved 175 grader almindelig ovn i ca. 15 minutter.
Lad dem ligge på pladen i 4-5 minutter, inden de lægges til afkøling på en bagerist.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.