Skønne store cookies (ca. 10 cm. i diameter) med grove stykker af hvid og mørk chokolade. Sprøde udenpå og seje indeni 🙂 Hvis du vil have en helt sprød cookie, bager du dem bare et par minutter mere.
Ingredienser – 14 styk
150 g. brun farin
100 g. rørsukker
100 g. stuetempereret smør
1 æg
korn af 1 vaniljestang
250 g. hvedemel
1 tsk. bagepulver
¼ tsk. fint salt
75 g. grofthakket mørk chokolade
75 g. grofthakket hvid chokolade
Kom brun farin, rørsukker, smør, æg og vaniljekorn i en skål og pisk med elpiskeren i 3-4 minutter.
Bland mel med bagepulver og salt og rør det i.
Rør chokoladen i til sidst.
Dejen sættes på plade med god plads imellem.
Jeg har brugt en lille isske, der rummer ca. ½ dl. Hver cookie vejer ca. 60 gram.
De skal ikke trykkes flade. De flyder selv ud.
Bages ved 180 grader almindelig ovn i ca. 15 minutter, til de er gyldne og sprøde.
Lad dem ligge på bagepapiret i ca. 5 minutter, inden de lægges til afkøling på en rist.
Opbevar dine cookies i en kagedåse.
Mette bunch skriver
Hvor er det dejligt at se at du har fået det bedre og kan hygge dig i køkkenet igen. Jeg er vild med dine opskrifter , især de bløde burger boller min familie vil kun spise dem nu, og de er så dejlige dagen efter. Forsat god bedring. Mette