Vores fredagskage i dag, er disse skønne muffins. De er knap så søde, men med vidunderlig smag af peanutbutter og chokolade 🙂 Lune med let sprød top, smager de vidunderligt, men kolde er de absolut også gode.
Jeg har valgt, at de skal serveres som muffins, og uden topping. De har så fint afstemte smage, så umiddelbart synes jeg, det er synd at komme noget på toppen af dem 🙂
Ud over at være skønne kager til en kop te eller kaffe, passer de også fint på et brunch bord. Så kunne man eventuelt bage dem i miniforme 🙂
Og så kom solen lige forbi i køkkenet, da jeg skulle til at tage billeder 🙂
Rigtig god weekend til dig 🙂
Ingredienser – 12 styk
125 g. crunchy peanutbutter – du kan erstatte med en smooth
50 g. smør
2 æg
150 g. yoghurt naturel
250 g. hvedemel
150 g. rørsukker – kan erstattes af almindeligt hvidt sukker
2 tsk. vaniljesukker
2 tsk. bagepulver
100 g. chokolade – grofthakket eller i små knapper. Jeg har brugt Callebaut 58%
Kom peanutbutter og smør i en gryde, og smelt det sammen under omrøring. Det skal ikke koge – bare smeltes sammen.
Kom det i en skål sammen med æg og yoghurt og rør det sammen. Sørg for at få det hele med fra gryden – en dejskraber er perfekt at bruge her.
Kom mel, rørsukker, chokolade, vaniljesukker og bagepulver i en skål og bland det sammen.
Kom melblandingen i den våde blanding, og rør dejen sammen. Rør kun lige til dejen er samlet.
Fordel dejen i 12 muffinsforme.
Bages i en 180 grader varm ovn ved almindelig ovn i ca. 20 minutter.
Køl muffinsene af på en rist.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.