Jeg har lavet kokosmælk i dag, og noget af det er endt i disse skønne pandekager. Tykke, luftige og svampede pandekager med skøn smag af kokos 🙂
Blot serveret med ahornsirup og et drys kokos 🙂
Ingredienser – 5 pandekager
150 g. hvedemel
3 spsk. kokosmel
25 g. kokospalmesukker
1½ tsk. bagepulver
2 dl. kokosmælk
1 æg
25 g. kokosolie
Bland hvedemel, kokosmel, kokospalmesukker og bagepulver i en skål.
Kokosolien smeltes i en gryde og blandes med kokosmælk og æg i en skål.
Hæld det op i melblandingen, og rør dejen sammen. Dejen skal kun lige røres sammen. Der må gerne være små melklumper i.
Dejen hviler i 10 minutter, inden pandekagerne bages.
Smør panden med lidt kokosolie og varm den op. Hæld dej på panden. Der er ca. ¾ dl. i den opøser, jeg bruger. Pandekagerne bages ved medium varme.
Når pandekagen bobler og stivner lidt i kanten, vendes den. Det tager 1-2 minutter.
Bag pandekagen ca. 1 minut på den anden side.
Pandekagerne nydes lune eller kolde.
Pandekagerne egner sig fint til at komme i fryseren. Frys dem evt. ned med madpakkepapir imellem.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.