Kød er ikke min stærke side – måske lige bortset fra kylling 😉 – så det kræver lidt ekstra, før jeg synes, at en hakkebøf er værd at sætte tænderne i 🙂
De her hakkebøffer sætter jeg gerne tænderne i. De har fået løg, hvidløg, parmesan og sennep, og det gør ikke noget skidt for en hakkebøf 🙂
På toppen er der citronsmør. Hakkebøffen fungerer fint nok uden, men det smager altså bare vildt godt med sådan en klat på!
Ingredienser – 4 bøffer
500 g. hakket oksekød
½ finthakket løg
1 fed finthakket hvidløg
30 g. fintrevet parmesan
1-2 tsk. sennep
1 tsk. salt
friskkværnet peber
Kom alle ingredienser i en skål.
Bland det hele sammen – nemmest lige at gøre det med hånden.
Form massen til 4 bøffer.
Steges i halv smør og halv olivenolie i ca. 6 minutter på hver side.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.