Der var en rest blomkålsmos tilbage fra i går. Det har jeg brugt i de her blomkålsklatter til morgen. Jeg serverede dem med sprødstegt bacon og sød chilisovs, og det er rigtig godt! 🙂
Jeg tænker, at en rest broccolimos kan anvendes på samme måde 🙂
De er super nemme og hurtige at lave. Blomkålsmosen røres sammen med æg og lidt HUSK. Min mos var godt fast i det, så jeg har ikke brugt meget HUSK. Hvis din mos er lidt tyndere i det, skal du måske have lidt mere i.
Ingredienser – 7 blomkålsklatter
150 g. blomkålsmos
2 æg
1 tsk. HUSK
Pisk æggene let sammen.
Pisk blomkålsmos og HUSK i.
Lad massen hvile 5-10 minutter, inden du steger klatterne på panden.
Steg dem i ca. 2 minutter på hver side i lidt smør.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.