Vi fik hotdogs i aftes med hjemmelavede ristede løg på toppen. Det var absolut et hit her i familien 🙂 De smager ret godt, og er virkelig nemme at lave. Jeg har tidligere overvejet at friturestege dem, men i stedet har jeg kommet dem i ovnen, og det fungerer altså rigtig godt 🙂
Vær opmærksom på, at løgene skrumper en del i ovnen, så skær bare rigeligt 🙂 Jeg lavede at 1 stort løg, og det var fint til 6 hotdogs med masser af ristede løg på 🙂
Hvis du også sidder og får lyst til hotdogs nu, så er der lige landet en opskrift på de skønneste Pølsebrød på bloggen.
Ingredienser
løg
lidt olivenolie – sådan ca. 1 spsk. til 1 stort løg
Skær løg ud i tynde skiver. Jeg delte mit løg i kvarte og skar det i tynde skiver. Man kunne måske også bare rive det på et groft rivejern.
Kom løgstykkerne i en pose sammen med olien. Ryst rundt med posen, til olien er fordelt.
Bred løgene ud på en bageplade.
Sættes i en 100 grader varm ovn ved almindelig ovn i ca. 1 time. Rør lidt rundt i løgene ind i mellem. Den præcise tid er svær at angive. Det afhænger af, hvor tyndt du skærer dine løg, og hvor mange du har på pladen. Den portion jeg lavede fik lige omkring 1 time. De skal blive gyldne, men pas på de ikke bliver for mørke, for så smager de ikke godt.
Så er de klar til at spise.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.