Jeg har brugt spinat sandwichbollerne, jeg bagte i går, til den her sandwich. Du kan skifte de grønne sandwichboller ud med andet brød, du godt kan lide.
Jeg laver jævnligt laksesandwich, for de smager fantastisk! Flødeost rørt med purløg, peberrod og rød peber passer bare helt perfekt til røget laks. Ellers er der rucola salat i, og her kan man erstatte med spinat eller en andre salatblade.
Mine laksesandwich er pakket ind i film og lagt på køl, og skal nydes senere i dag. De er perfekte til et let aftensmåltid, frokost, i madpakken eller i en picnickurv. Selv om det ikke er sommer mere, så kan man sagtens have mad med til stranden eller en tur i skoven 🙂
Ingredienser – 2 personer
2 store sandwichboller
150 g. røget laks
100 g. flødeost
1-2 spsk. fintklippet purløg
3 spsk. rød peber i bittesmå tern
1 spsk. revet peberrod – hakkes fint med en kniv
rucola
Kom flødeost, finthakket rød peber, purløg og peberrod i en skål. Krydr med friskkværnet peber. Jeg synes ikke, blandingen behøver salt, men smag dig frem.
Rør sammen.
Flæk bollerne og smør blandingen på. Den underste halve bolle får et tykt lag, og den halvdel der skal på toppen, smøres med et tyndt lag.
Læg rucola på.
Læg laks på og friskkværnet peber.
Læg toppen af bollen på.
Server med det samme, eller pak dine sandwich ind i film og gem dem op til 1 dag i køleskabet.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.