Det her smager godt! Som i helt vildt godt 🙂 Sprøde flutes med masser af hvidløg og chili og med cheddar og parmesan på toppen.
Nydt på langs i sofaen foran fjernsynet. Det er hygge sådan en skøn lørdag aften 🙂
Billederne i det her indlæg er jeg noget ked af. Jeg har en blanding af neonlys, halogenpærer og glødelamper i mit køkken, og så er det lige meget hvor godt kameraet kan gengive farverne. Mad er bare ikke pænt i mit køkken om aftenen. Da de her basser var færdige, var der bælgmørkt udenfor, så billederne er taget i et hav af kunstigt lys. Jeg laver det sikkert om en dag, og får taget billeder i dagslys, men opskriften skal I have, for de her flutes smager fantastisk. Brug dem som hyggemad eller som tilbehør til suppe eller stegt kød. Skær dem i halve ved servering eller i små hapsere.
Jeg serverede dem med forårsløg på toppen, og det passer bare rigtig godt til.
Jeg har brugt min opskrift på “Flutes hurtige og gode”. Her laver jeg normalt 4 styk, men i går lavede jeg dem lidt større, så jeg lavede 3 flutes af portionen.
Ingredienser -4 styk
2 lange flutes
125 g. blødt smør
1 lille potte persille
1 grøn chili
3 fed hvidløg
100 g. groftrevet cheddar – jeg har brugt en lagret
50 g. fintrevet parmesan
desuden forårsløg til servering
Flutesne skæres over på langs.
Persillen hakkes fint.
Hvidløget presses.
Chilien befries for kerner og hakkes fint.
Det bløde smør røres med persille, hvidløg og chili.
Smør flutesne med blandingen.
Sæt dem i ovnen i 5-10 minutter ved 200 grader almindelig ovn.
Fordel cheddar og parmesan over flutesne.
Sæt dem tilbage i ovnen i 10 minutter.
Server varme med forårsløg i skiver.
Cookin Mum skriver
Ok I can read everything and understand it except for the word ” flutes”. Since joining your food blog my Danish has improved , however I find I do need the translate button on occasion. This word however did not translate differently.
Regardless I loved the recipe. I thank you
Spisestuen skriver
It’s just baguettes 🙂
I’m glad you like my recipes. If possible I will help translate words 🙂