Hovs! så kom der lige en lille ting mere i dag 🙂
Jeg fandt bøtten med rå og ubehandlede jordnødder i skabet, og de er blevet ristet og saltet. Hallo! så tror jeg nok, det er slut med at købe færdig-produktet, for de smager så fantastisk 🙂
Brug dem som snack eller et lækkert drys på salaten. Smager også fortrinligt som tilbehør til karryretter.
Ingredienser
200 g. ubehandlede jordnødder
2½ dl. vand
2½ spsk. fint salt
Fordel jordnødderne på en bageplade.
Rist dem ved 150 grader almindelig ovn i 20 minutter.
Nulr skallen af dem i et rent viskestykke.
Bring vandet i kog med salt i en lille gryde.
Tag gryden fra varmen og kom jordnødderne i.
Lad dem trække i 30 minutter.
Hæld vandet fra og bred jordnødderne ud på en bageplade.
Sættes i en 125 grader varm ovn ved almindelig ovn i ca. 1 time.
Susan Borgen Paulsen skriver
Hvor kan man købe rå og ubehandlede Jordnødder? Til at så i jord!