For få uger siden hentede vi 10 kilo skønne kirsebær hos Selleberg, der blev udstenet og kom på frost. I går lagde vi vejen forbi igen, og fik 5 kilo mere med hjem. Mørke og søde kirsebær med masser af smag. De fleste kom på frost, men en lille portion blev gemt til lemonaden i dag.
Jeg har ikke sødet min lemonade. Den er frisk og lækker 🙂 men hvis man synes, den har brug for det, så kan man søde med lidt flydende honning.
Jeg laver ikke fredagskage i dag, og det er ikke fordi, der ikke bages kage i køkkenet i dag, for det gør der skam, men det er kager til ældste barnebarnets fødselsdag, der skal fejres her i weekenden. Jeg skal lege med nye teknikker, og det bliver så sjovt. Kagerne kommer der mere om senere.
Ingredienser – ca. 1,2 liter
300 g. udstenede kirsebær
1 dl. citronsaft
7½ dl. vand
Kom kirsebær, citronsaft og 1 dl. vand i blenderen.
Kør til det er helt findelt og uden klumper.
Kom resten af vandet i og kør kort.
Serveres koldt med masser af is.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.