Jeg har chiagrød på bloggen. Jeg har også en variant med kakao, og den smager skønt. Ingredienserne er stort set de samme som til denne, men fremgangsmåden er noget anderledes. Hvis du har det svært med konsistensen af de udblødte chiafrø, så skulle du prøve den her 🙂
Jeg har sødet min mousse med lidt honning. Kokospalmesukker vil også være skønt at søde den med.
I stedet for bare at røre sammen og sætte på køl, har jeg givet det hele en tur i blenderen, og så får man en silkeblød og skøn mousse ud af det. Det kræver en blender med muskler. Hvis man ikke har sådan en, kunne man male chiafrøene i en kaffemølle først. Ellers synes jeg, du skal kigge forbi “Chiagrød med kakao”. Her røres ingredienserne blot sammen, og så tykner blandingen på køl på nogle timer.
Det her er dessert med bedre samvittighed 🙂 og så smager det fantastisk! Toppet med blødt flødeskum, grofthakkede pekannødder og skønne hindbær fra fryseren – uh, det er godt 🙂
Skønhederne står på køl til i morgen, for i dag skal jeg ikke spise hjemme. Jeg skal på besøg hos den dejligste lille babydreng – og også hans forældre 😉
Ingredienser – 4 personer
1 dåse kokosmælk (4 dl.)
5 spsk. Chia frø
4 spsk. kakao
2 tsk. vaniljesukker
2 spsk. honning
desuden bruges 1 dl. fløde og lidt nødder og evt. hindbær til pynt
Kom alle ingredienserne i blenderen.
Giv det et minut eller to på max hastighed til det er tykt og chiafrøene er findelt.
Fordeles i 4 små glas og sættes på køl 3-4 timer.
Pyntes med flødeskum og grofthakkede nødder.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.