Jeg har en del smoothies her på bloggen, der starter med “morgen…” Det indebærer, at der er en rød grapefrugt i. Jeg elsker den røde grape i min morgensmoothie. Min krop starter bare rigtig godt på sådan en.
Rødbedekrystallerne bidrager med sødme og en skøn farve. De er fyldt med gode næringsstoffer og smager ikke jord-agtigt af rødbede. Jeg har forsøgt mig med rå rødbede både i smoothie og juice, og det er jeg altså ikke så gode venner med, men på den her måde får jeg de gode ting fra rødbede men uden jord-smagen 🙂 Jeg køber rødbedekrystaller i helsekosten eller på nettet.
Hindbærrene er plukket i Jylland, og de behøver intet opkog, inden de kommes i en smoothie 🙂 De kan erstattes med rabarber, solbær, blåbær, jordbær eller brombær.
Jeg opbevarer frugt i køleskabet, så bliver min smoothie ikke lunken 😉
Ingredienser – 1 person
1 rød grape
1 dl. frosne hindbær (60 gram)
3 små donutferskner
1 spsk. rødbedekrystaller
Grapefrugten skrælles og skæres ud i både. Saften mases ud af resten af grapefrugten.
Fersknerne skæres i mindre stykker, og stenene kasseres.
Alt kommes i blenderen.
Nydes med det samme.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.