Noget af det skønne kærnemælks franskbrød, blev brugt til disse ostebrød i aftes. Her var blæst, regn, halvmørkt og temmelig koldt. Så var det møghyggeligt med et sprødt og lunt stykke brød med masser af smeltet ost 🙂
Jeg er blevet voldsomt inspireret af Tante Sød’s varme oste-aspargesbrød. Jeg har dog ikke sprødstegt skinke på toppen, men et drys revet parmesan og frisk basilikum. Uhmm…. det er lækkert!
Brug dem som en skøn ting i stedet for kage, til forret eller frokost.
Til 1 skive brød:
ca. 50 g. brieost
1 lille tomat
5 friske grønne asparges
lidt revet parmesan
friske basilikumblade
Skær brieosten i skiver, og læg den på brødet sammen med skiver af tomat. Jeg skærer skorpen af brieosten 🙂
Sættes i ovnen ved 200 grader varmluft i 12-15 minutter.
Mens brødene er i ovnen, koges aspargesene i 2 minutter i letsaltet vand.
Læg de lune asparges på de varme brød og drys med revet parmesan og frisk basilikum skåret i strimler.
Marianne skriver
Uhmm, jeg blir helt sulten – de ser vel nok lækre ud, osten ser perfekt ud og flot med den tomat-røde farve. Det er altså en god frokost det der:-)
Spisestuen skriver
Mange tak Marianne 🙂 Det er rigtig lækkert <3 og tak for skøn inspiration fra Tante Sød.
Hilsen Lene
Pia skriver
Jeg vil bare rose dig, det er super lækre opskrifter du lægger ud .
Jeg er inde og kigge flere gange om ugen.
God sommer.
Pia
Spisestuen skriver
Mange tak Pia 🙂
Det er rigtig dejligt at høre.
Også en skøn sommer til dig.
Hilsen Lene