Hvorfor en købt bananis er gul, har jeg ingen anelse om. Bananer er jo ikke gule! Så en hjemmelavet bananis er lys og lidt fesen brunlig i farven, men den smager til gengæld af rigtige bananer 🙂
Den er lavet på basis er min grundopskrift på is. Jeg har brugt en halv portion til bananisen, og den anden halvdel er blevet brugt til at lave jordbæris af.
Smager skønt serveret med friske danske jordbær 🙂
Ingredienser – ca. 1 liter
½ portion grundopskrift på is (nedkølet til køleskabskold)
250 g. modne bananer
1 dl. sødmælk
2 tsk. vaniljesukker – har jeg ikke fået med på billedet 😉
2-3 spsk. citronsaft
Kom bananer, mælk og vaniljesukker i blenderen.
Blend til ensartet og glat masse.
Rør bananmassen i den kolde iscreme.
Smag til med citronsaft.
Køres på ismaskine.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.