Jeg er blevet lidt pjattet med de der squash. Danske øko squash smager altså bare godt! De er faste og nøddeagtige i smagen. Der var en halv i køleskabet, røræg og laks fra i går, så squash-madderne her er min frokost i dag. Så er det altså fantastisk med rester 🙂 Ville også være super lækkert som forret.
Squash-skiver er et godt alternativ til brød, hvis man ønsker mindre af det i sin kost.
Til de 4 “madder” på billedet har jeg brugt ½ sqaush, 50 g. røget laks og røræg af 2 æg. Der er karse til pynt.
Jeg har fået en fantastisk juice til. Den er absolut ikke fin i farven, men næringsværdien er høj. Det er så skønt, når man får lavet en juice, der har god næring og samtidig smager fantastisk. Jeg laver nok en opskrift på den en dag, men foreløbig får du ingredienserne her:
100 g. spinat
½ squash
1 fennikel
4 store gulerødder
1 citron
1 stykke frisk ingefær
1 appelsin
100 g. røde vindruer
Det gav 8 dl. skøn juice 🙂
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.