Så er vi ved det der med at finde på navne igen 😉 Jeg har lavet hakkebøffer med fyldet æltet ind i kødet. Der er cheddar og løg i, og så er bøfferne krydret med sennep, paprika og hvidløg. Bøfferne steges i ovnen. Det er så blevet til ostebøffer. Du kan erstatte cheddar med en anden ost, du godt kan lide.
Det er blevet til saftige bøffer, der smager voldsomt godt. Det er også en nem måde at lave hakkebøffer på, når man er mange 🙂
Jeg har serveret mine bøffer med grønne bønner og blomkåls bearnaise.
Ingredienser – 4 bøffer
500 g. hakket oksekød
150 g. cheddar
½ stort løg – eller 1 lille
1 æg
1-2 tsk. sennep
1 spsk. paprika
1 tsk. hvidløgspulver – eller 1 fed presset hvidløg
salt og friskkværnet peber
Løget hakkes groft.
Osten rives.
Alle ingredienser kommes i en skål. Jeg har rørt farsen sammen på min rørmaskine.
Rør farsen godt sammen.
Formes til 4 bøffer, der lægges på bageplade.
Pensl bøfferne med lidt olivenolie.
Steges i en 225 grader varm ovn med varmluft i 15-20 minutter. Afhængig af, hvordan du ønsker din bøf stegt. Hvis du giver den 20 minutter, er den gennemstegt.
Carl Larsen skriver
Cheddarbøf lavede det i går, det var en god fornyelse af smagen på alm. oksefars.
12 til 15 min er nok til stegning ved 225gr. med varmluft. 5***** med pil op, så til andre, kom bare i gang det smager godt.