Det har lige været påske, og vi har været i sommerhus i lige godt en uge. Skønne dage med masser af hygge og afslapning.
Lidt lækkert kage/dessert guf er det blevet til 😉 Det hører med, når vi er i sommerhus. Jeg havde været forudseende, og taget lidt med hjemmefra. Jeg havde en tyk lagkagebund, en portion æblemos, hindbær og rabarber fra frost med.
Første lækkerhed blev en halv lagkagebund med æblemos, flødeskum og grofhakket chokolade på toppen. Skøn kage 🙂
Så havde jeg jo en halv lagkagebund tilbage, der skulle bruges 😉
Jeg lavede lidt hindbærsylt. Bare hindbær, lidt rørsukker og en smule citronsaft. Det blev kølet af og lagt på bunden, og så kom der triflicreme på toppen. Det er så nemt og hurtigt at lave sin egen kagecreme, og blandet med flødeskum bliver det til en skøn triflicreme.
Jeg havde egentlig haft en plan om kun at komme flødeskum på, men gav efter for Chefens ønske om triflicreme 😉 Den ser lidt spøjs ud den dessert, men sprøjteposer og tyller er der ikke i sommerhuset, så jeg brugte en frysepose 😀
Så var der triflicreme tilovers, der skulle bruges 😉 og jeg lavede rabarberkompot, købte skønne marcipan-makroner hos en rigtig god bager, og så fik vi rabarbertrifli 🙂
Så var der rabarberkompot tilovers 😉
Jeg har en svaghed for rabarber og chokolade sammen. Jeg ELSKER det simpelthen, så jeg lavede en skøn chokolademousse med rabarberkompot og flødeskum – uhmm…
Ikke mere tilovers og flere rester at bruge… men jeg har tumlet lidt med at lave en opskrift på den ultimative chokoladekage, og den gav jeg mig så i kast med 🙂 Jeg skal lige love for, at der var kage. Det blev det sidste guf i den ferie 🙂 Jeg har fået lavet en opskrift på den chokoladekage, og her synes jeg lige, du skal kigge forbi indlægget “Den ultimative chokoladekage” – hvis du ikke har været der – for den er altså bare mega lækker! 🙂
Kathe skriver
Sikke mange lækkerier, som du har kreeret i din ferie.
Hvor ser det fantastisk fristende ud.
Kh Kathe
Spisestuen skriver
Mange tak Kathe 🙂