Et halvtomt køleskab gemmer tit på gode sager, og det gjorde det bestemt også på en skøn sommerhustur for ikke længe siden, så her biksede jeg salaten sammen 🙂
Kyllingesalaten smager skønt, og den er fyldt med dejlige minder. Herhjemme smager den ikke spor dårligere, og det var min frokost på et stykke nybagt rugbrød i dag.
Ingredienser – hos os rækker det til 3 skiver rugbrød
2 skefulde god mayo
½ tsk. sennep
1 tsk. citronsaft
1 stegt kyllingebryst
1 stilk bladselleri
½ æble
2 skefulde kapers
Rør mayo, sennep og citronsaft sammen i en skål.
Skær bladselleri og æble i små tern og rør det i sammen med kapers.
Skær kyllingen i små tern og rør i.
Smag evt. til med salt og peber. Jeg synes ikke rigtig, den har brug for det, men jeg bruger heller ikke så meget salt 😉
Merete Nielsen skriver
Den prøver jeg i weekenden
Spisestuen skriver
Håber du synes om den 🙂