Det her er et samleindlæg, for der altså for mange elementer i kagen til et enkelt indlæg 😉
Kagen her lavede jeg til min fødselsdag i weekenden. Den består af tykke mandelbunde lagt sammen med jordbærmousse og Daim creme. Den er smurt op og pyntet med smørcreme med appelsin og vanilje, og så er der lidt revet chokolade på toppen.
Kagen består af:
3 mandelbunde – tykke
1 portion jordbærmousse
1 portion Daim creme
1 portion smørcreme med appelsin og vanilje.
Læg en bund på et lagkagefad.
Læg en løs ring fra en springform om og læg kageplast i formen.
Læg jordbærmousse på.
Læg en bund på og kom på køl til moussen har sat sig lidt – et par timer.
Kom Daim creme på og læg en bund over.
Sæt kagen på køl – gerne til dagen efter.
Befri kagen for ring og kageplast.
Kagen smøres op med smørcreme og pyntes.
Blomsterne på toppen er tyllet på med denne: (Der står 14 mm. på den)
Marlene skriver
Først hjertelig tillykke med fødselsdagen 🙂 hvor ser den kage bare alt for lækker ud. Kan du bedkrive hvordan du laver de fine blomster?.
Tak for en fed side :-).
Kh. Marlene
Spisestuen skriver
Mange tak 🙂
Blomsterne er sprøjtet på med en lukket tyl. Det er bare at køre rundt et par omgange.
Jeg tager lige et billede af tyl og sætter ind i indlægget.
Dejligt, at du er glad for siden.
Hilsen Lene
Andriette skriver
Hej kan man bage dine bunde du viser på din side i god tid og fryse dem ?? Ved du om de bliver gode så???
Spisestuen skriver
De egner sig fint til at komme på frost 🙂
Jette Mogensen skriver
Hej.
Hvor mange personer er kagen til?
Har du et andet forslag til pynt i stedet for smørcremen?
Den ser lækker ud!
Mvh Jette