Skønne små pandekager, der mætter rigtig godt. Brug dem til morgenmad, eftermiddagshygge eller en sundere dessert. Der kunne såmænd også komme en kold med i madpakken 🙂
Havregryn, banan og æg – det er så nemt – og så har jeg krydret dem med lidt lækkert vaniljesukker. Man kunne også komme lidt kanel eller kardemomme i 🙂
Nogle blev toppet med peanutbutter og frisk appelsin. Nogle fik lidt luksus på toppen i form af chokoladesmør og blåbær-rabarber syltetøj. Det er så lækkert!
Ingredienser – 11-12 styk
3 æg
3 små bananer (ca. 200 gram)
2 dl. havregryn – jeg har brugt grovvalsede
1 tsk. vaniljesukker
Kom alle ingredienser i en skål.
Giv det en tur med stavblenderen (eller kom det i foodprocessoren).
Varm en pande op med lidt smør eller kokoksolie.
Steg pandekagerne 2-3 minutter på hver side.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.