Sidst vi var i Netto, fik jeg øje på en revet vesterhavsost fra Løgismose. Den satte lige noget i gang… Idéer opstår på forunderlig vis 🙂
Jeg har kommet revet ost på den ene halvdel af burgerbollerne og givet dem nogle minutter ved 250 grader intervalgrill. Lige til osten er smeltet og gylden. Den anden halvdel af bollen, har også fået et par minutter. Du kan bruge lige den ost, du godt kan lide i burgeren.
Når vi laver burgere, kommer man hver især det i, som man godt kan lide. Jeg har salat, hakkebøf, sennep, rødløg og bacon i min burger.
Kom et gavmildt lag ost på den ene halvdel af bollerne og sæt dem i ovnen ved 250 grader varmluft med intervalgrill. Halvdelene uden ost lagde jeg også i et par minutter. Dem med ost skal nok have 5-6 minutter, men hold øje med dem. Osten skal kun lige smelte og være gylden.
Burgerbollerne bagte jeg i eftermiddag. Det er så nemt at lave sine egne burgerboller, og de smager rigtig godt. De egner sig fint til fryseren. Bare lige lad dem køle ned og så i fryseposer. Hvis du mangler en opskrift på burgerboller, så kig for indlægget Burgerboller.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.