Tirsdag efter fastelavn er det Pandekagedag! Det kunne man jo fint fejre med at lave en stak lækre, bløde og søde pandekager med is eller andet guf 🙂
Jeg fejrer pandekagedagen med disse skønne spinatwraps fyldt med tun, bladselleri og en dressing lavet af skyr rørt med chilipulver. Helt enkelt og meget lækker frokost i dag. De smager fantastisk, og så mætter de rigtig godt.
Der er lidt HUSK (loppefrøskaller) i. Det gør den mere stabil, og binder noget af væsken fra spinaten. Man kan forsøge sig med at lave dem uden HUSK, men så bliver de lidt mere porøse i det.
De egner sig rigtig godt til frokost eller madpakken. De kan spises både varme og kolde, og kan fint erstatte den hvide – noget kedelige – tortilla.
Ingredienser – 1 styk
2 æg
1 stor håndfuld frisk spinat
1 tsk. HUSK
Kom alle ingredienser i blenderen.
Kør til en ensartet masse. Det tager kun et øjeblik.
Kom lidt smør på panden og varm den op.
Hæld massen på og steg et par minutter på hver side.
Hvis den skal spises kold, lægges den på køkkenrulle og køler ned.
Marianne Magnild Hansen skriver
Hej Lene.
Hvor ser de lækre ud, skal klart prøves. Tror du, de kan fryses? Hilsen Marianne
Spisestuen skriver
Hej Marianne 🙂
Tak skal du have. De kan fint tåle en tur i fryseren.
Hilsen Lene
Mette skriver
Hejsa 🙂
de ser super lækre ud men vil man evt kunne brug frossen hakket spinat?
evt tø dem lidt og dræne noget vand fra?
Mvh Mette
Spisestuen skriver
Mange tak Mette 🙂
Det tror jeg da bestemt, du kan bruge, hvis du – som du skriver – dræner noget af vandet fra.
Hilsen Lene