Vi har hygget rigtig meget her i weekenden, og jeg har ikke brugt meget tid i køkkenet 🙂
Lørdag blev det til tun med grillede artiskokker, store kapers og en dressing af skyr rørt med lidt chilipulver. Røræg med et drys bladselleri ved siden af.
Det er fastfood, når det er bedst, og så er det meget hurtigere end at hente pizza eller McD-mad 😀
Det er mad med god energi og god mæthed.
Til dessert græsk yoghurt med friske jordbær og et dryp honning. Smager så skønt. Og ja, danske jordbær i sæson smager selvfølgelig af mere, men dem her smager altså af sommer, og det kan man godt trænge til på sådan en grå og våd vinterdag 🙂
Her til aften har jeg bagt en portion grovboller til Teen’s madpakker i ugen, der kommer. I morgen kommer der en med med salat og hakkebøf. Det er absolut en yndlingsmadpakke, og når hun skal være i skole til klokken fire, skal der altså noget god energi med i madpakken.
Aftensmaden i dag blev pariserbøf uden brød 😉 med sennep og peberrod på toppen. Store kapers, rødbeder og grillede artiskokker ved siden af. Et par spejlæg med jalapeno relish blev serveret til.
Aftenhygge blev et par jordbær og lidt mørk chokolade.
God mad behøver ikke være indviklet. Det behøver ikke tage lang tid at lave, og det behøver ikke være sammensat på en bestemt måde.
Her i weekenden skulle det være nemt, hurtigt og lækkert – og det blev det! Sådan noget mad, som vi har fået her, er det jeg allerbedst kan lide. Og så synes jeg bare, at det er sjovt at stikke hovedet ind i køleskabet, og få noget godt ud af de varer man har.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.