En skøn og hyggelig ret her i vinterkulden. Den har god varme fra karry og chili, og her kan man jo regulere lidt ned, hvis man ikke bryder sig om, at det er for stærkt. Jeg er ret vild med tomater i karryretter, og gerne friske tomater. Det smager bare godt 🙂 Der er en smule hvidløgsflødeost i. Det runder smagen af, og så havde jeg lidt, der skulle bruges. Det kan erstattes af piskefløde. Ved servering dryppes med soja. Det var god mad, der gav varmen 🙂
Der gemmer sig lidt nudler nederst i skålen 😉
Ingredienser – 4 personer
½ hvidkål skåret i små stykker (1 kvart, hvis det er stort)
500 g. kylling i små tern
500 g. cherrytomater i kvarte
2 spsk. hvidløgsflødeost
2 røde chili – befriet for kerner og finthakket
2 tsk. karry
1 tsk. gurkemeje
2 fed finthakket hvidløg – har gemt sig på mit billede 😉
desuden soja til servering
Kyllingen steges gylden i en sauterpande eller stor gryde.
Krydderierne kommes på og steger med et øjeblik.
Kom 1 dl. vand på og læg låg på.
Småsimrer i ½ time.
Hvidkål kommes på, og retten simrer videre i 30 minutter under jævnlig omrøring.
Tomater og hvidløgsost kommes i, og retten simrer igen under låg og jævnlig omrøring i 15 minutter.
Serveres med nudler og soja.
janebirkenielsen skriver
Wauv……DET lyder lækkert ……kommer på madplanen i næste uge 🙂
Spisestuen skriver
Tak 🙂 Det er også en skøn ret, som alle i familien kunne lide 🙂