Sen frokost/tidlig aftensmad i dag 🙂
Hakkebøffen er drysset med fintskåret hvidløg, ingefær, chili, revet citronskal og et dryp soja – så lækkert! Kartoffelmosen har fået en gavmild mængde frisk basilikum skåret i strimler 🙂
Hurtig og lækker mad, som der ikke er nærmere opskrift på 😉 Lav kartoffelmosen, som du kan lide den og vend basilikum i, når mosen er færdig og klar til servering. Steg hakkebøfferne på panden og kom så meget – eller lidt – drys på, som du kan lide 🙂
Idéen opstod, da jeg stod møgsulten med hovedet inde i køleskabet efter den skønneste tur på Holluf gård i sol og frost 🙂
Når lejligheden byder sig, så er det bare med at smide, hvad man har i hænderne og komme ud og nyde sol og frisk luft. Det er god energi til både hjernen og sjælen 🙂
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.