Sjovt navn til en bøf, som jeg ikke har sat mig meget ind i, hvorfor hedder sådan. For mig er det en pariserbøf, hvor man ælter sin yndlings-topping ind i kødet, former til bøffer og steger på panden 🙂
Her er der rødbeder, kapers, løg, peberrod, sennep og æg i.
Jeg har serveret dem med en kold bearnaise sovs, ovnstegte kartofler og en lille salat. Jeg syltede rødbeder i dag, og efter jeg var færdig med det – og glassene lukket – fandt jeg en rødbede på bunden af gryden. Den er skåret i skiver. Der er Manchego ost, edamame bønner, pekannødder og lidt frisk basilikum over. Dressing af olivenolie, honning dijonsennep og appelsinsaft. Det er en rigtig skøn salat.
Ingredienser – 4 bøffer
500 g. hakket oksekød
½ finthakket løg
1 æg
100 g. syltede rødbeder i små tern
1 skefuld peberrod
1 tsk. sennep
2-3 spsk. kapers
Ingredienserne kommes i en skål.
Æltes sammen. Nemmest med hænderne synes jeg.
Formes til 4 bøffer.
Steges på panden i halv smør og halv olivenolie i 6-7 minutter på hver side.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.