Det er onsdag i en ulige uge, og så står den på familiemiddag. Hele familien var samlet søndag, hvor vi hyggede med gløgg og æbleskiver og lavede adventskranse, så i dag var det ikke meningen, at der skulle dukke nogen op. Og alligevel var der forberedt både mad og dessert, for jeg har haft besøg af en journalist og en fotograf fra ugebladet Hjemmet. Det var rigtig hyggeligt, og så var det virkelig spændende at se en professionel fotograf arbejde, som ydermere gerne delte ud af fantastiske tips. Jeg har allerede været i fotobutikken efter et gråkort 🙂 Det havde de så ikke i Click’s afdeling i Rosengårdscentret, men i deres afdeling i centrum, som er “nørd-afdelingen”… Se det ord kan jeg rigtig godt lide, og der skal vi ind i morgen 🙂
Nærmere om artiklen i bladet kommer på et senere tidspunkt, og den skulle udgives på et tidspunkt i januar/februar måned.
Som altid til familiemiddag var der sat lidt godt på bordet, til de kom. Vaniljekranse og kokoskugler og en kande kaffe. Her fik jeg så ikke taget billeder, og i det hele taget bærer billederne i det her indlæg præg af, at det gik noget hurtigt, men det dækkede bord fik jeg et billede af.
Chefen arbejdede hjemme i eftermiddag og stillede også villigt op til foto sammen med teen-pigen. Så der blev guffet stegt flæsk med persillesovs i eftermiddag.
Jeg havde lavet nougatfromage med flødeskum og vanilje/rabarbersirup til dessert. Det er så skøn en dessert.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.