Jeg synes, hakkebøffer kan være en noget kedelig affære. Her har hakkebøfferne fået et tvist. De er krydret med løg, hvidløg, chili, paprika og oregano. Det er en ret god kombination 🙂
Jeg har serveret hakkebøfferne med ovnstegte kartofler og chili mayo. Jeg benytter enhver lejlighed til at lave chili mayo, for det er bare lækkert tilbehør. Der er heldigvis en lille rest, og den skal være dressingen til noget tun til frokost i morgen.
Det er en noget simpel ret at lægge en opskrift på, men kombinationen af krydderier er blevet super god, så den skal med 🙂
Mit kamera er på vej retur fra værksted, så det har jeg i løbet af et par dage. Så kan der snart komme lidt mere lødige billeder på bloggen. Det glæder jeg mig meget til 🙂
Ingredienser – 3 personer
500 g. hakket oksekød – gerne magert
1 løg
1 fed hvidløg
1 lille rød chili
1 tsk. tørret oregano
2 tsk. paprika
salt og friskkværnet peber
Løg og hvidløg hakkes fint.
Chilien befries for kerner og hakkes fint.
Alt kommes i en skål og æltes sammen.
Formes til 3 hakkebøffer, der steges på panden – gerne i smør – i ca. 5 minutter på hver side.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.