Der er travlhed i familien, så vi var ikke mange i dag, men ikke mindre hyggeligt <3
Jeg havde planlagt kylling i karry, men det blev lavet om til fisk 😉 Så vi har fået ovnbagt ørred med artiskok- og hvidløgscreme, selleri/kartoffelmos med persille og smørdampede ærter.
Det er så lækkert. Lige mad, som jeg elsker at spise. Artiskok- og hvidløgscremen har jeg fundet i Føtex. Den er fra Princip. Jeg har kigget på ingredienslisten, og glasset indeholder kun artiskokker, hvidløg og olivenolie. Det smager så godt. Også super lækkert til et stykke nybagt brød.
Selleri/kartoffelmosen er lavet af 2 tredjedele selleri og 1 tredjedel kartofler.
Skæres i mindre stykker og koges møre i 20-25 minutter.
Moses med elpisker.
Tilsæt salt, grofthakket persille og en god klat smør.
En hel ørredside drysses med salt og peber og dryppes med olivenolie.
Sættes i en 220 grader varm ovn i 18-20 minutter.
Ærterne dampes i rigeligt smør.
Til dessert var der ris a la mande med ovnbagte rabarber. Så lækker en dessert. Jeg havde givet den ekstra gas med 1 hel stang polynesisk vanilje til risengrød af ½ l. mælk 🙂
Jeg spredte 250 gram rabarber ud i et lille fad.
Dryssede med 75 gram rørsukker blandet med 1 tsk. god vaniljesukker.
Bages i en 175 grader varm ovn i ca. 30 minutter.
Og så kom jeg lige til at bage en lille kage til i eftermiddag 🙂
Hindbærtærten fik skiftet hindbær ud med æble og blev drysset med lidt kanelsukker. Kagen blev serveret med flødeskum.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.