Jeg kan faktisk rigtig godt lide jordskokker, men jeg har sjældent lavet noget med dem.. hmm.. men i dag har jeg lavet dem i fad med kartofler, løg og hvidløg. Hældt piskefløde over, og så har det været i ovnen. Det er serveret med stegt kylling til. Nem og hurtig aftensmad, der mest har passet sig selv.
Kyllingen er brunet på panden. Så er der hældt en smule vand ved, og det er dampet mørt og lækkert under låg 1 times tid.
Der er friskpresset juice til af ananas, appelsin og lime til. Det er så lækkert. Jeg elsker min HUROM 🙂
Ingredienser – 2 personer
250 g. jordskokker – renset vægt
250 g. kartofler – renset vægt
1 løg
1 fed hvidløg
2½ dl. piskefløde
Kartofler, jordskokker og løg skæres i tynde skiver.
Hvidløg hakkes fint.
Grøntsagerne blandes sammen og kommes i et ildfast fad.
Piskefløden hældes over, og der drysses med salt og peber.
Fadet sættes i en 200 grader varm ovn i ca. 45 minutter.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.