Jeg spiser ikke meget rugbrød med pålæg, men en rugbrød med god skinke og sommersalat er jeg ret pjattet med 🙂
Sommersalat er nemt at lave selv, og det smager fantastisk. Helt enkelt og lækkert – agurkesalat vendt med god mayo 🙂
Og i dag var det helt perfekt med sådan en mad. Der er det skønneste vejr, og jeg er rykket i haven og nyder solen 🙂
Ingredienser
agurkesalat
god mayo
Kort fremgangsmåde på agurkesalat her. Hvis du ønsker billeder, så se indlægget om agurkesalat.
1 agurk skæres i helt tynde skiver og lægges i lage af 1 dl. sukker rørt ud i 1 dl. eddike. Jeg har undladt løg i min agurkesalat i dag. Agurkesalaten skal helst trække nogle timer og gerne til dagen efter.
Agurkesalaten dryppes af og trykkes tør med køkkenrulle.
Agurkesalaten røres sammen med mayo. Jeg brugte ca. 3 spsk. mayo til en halv portion agurkesalat.
Vibeke skriver
Den bedste sommersalat jeg har smagt. Tak for opskriften.