Hindbærpulpen, jeg fik tilovers fra hindbærgeléen, har jeg brugt til at lave hindbæryoghurt. Det smager helt vidunderligt. Jeg har rørt pulpen op med græsk yoghurt, for jeg elsker både smagen og konsistensen, men her kan man jo bruge den yoghurt eller skyr, som man godt kan lide.
Jeg har toppet min yoghurt med grofthakkede cashewnødder og et gavmildt drys hjemmelavet vaniljesukker. Det smager vidunderligt. Vi fik det i aftes som dessert, ellers er det super lækkert til morgenmad eller som et hyggeligt mellemmåltid.
Hindbærrene jeg har brugt, er dem jeg bragte med hjem fra vores ferie, så jeg er ekstra påpasselig med, at intet går til spilde.
Indholdet af skålen her er pulpen fra 250 g. hindbær, der er kogt med vand og sukker. Jeg vil tro, at jeg har blandet det med ca. 3 dl. græsk yoghurt.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.