Perfekt til lækre fødselsdagsboller, på et stykke rugbrød eller brug det i en lagkage. Chokoladesmør er så lækkert! 🙂
Man kunne lege med at komme noget smag i. Et drys lakrids eller revet skal af lime eller citron. Masser af muligheder.
Jeg ville have kommet 50 g. ristede, blendede hasselnødder i – for så nærmer vi os Nutella i lækker udgave – men én i familien kan ikke tåle hasselnødder, så det blev ikke i dag.
I dag er det vores fredags-hygge-guf på nybagte fødselsdagsboller 🙂
Ingredienser – ca. 2½ dl.
100 gram god chokolade – jeg har brugt Valrhona Manjari 64%
1 dl. piskefløde
1-2 spsk. rørsukker
50 g. smør
Chokoladen skæres i mindre stykker og kommes i en skål.
Fløde og sukker varmes op til knap kogepunkt, og hældes over chokoladen.
Rør til chokoladen er smeltet.
Smørres skæres i mindre stykker og kommes i lidt ad gangen.
Kom smørret i et glas og opbevar det på køl.
Skulle kunne holde sig et par uger 😉
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.