Aftensmad i dag var frikadeller og råkost. Teen elsker råkost – og frikadeller – så det var ren forkælelse, hun kom hjem til efter job i dag.
Som regel kommer jeg æbler i råkosten eller frisk ananas. Enten bruger jeg citron- eller limesaft, og som regel kommer jeg rosiner i.
I dag blev det anderledes. Jeg har kommet friske ferskner, tørrede tranebær og pinjekerner i min råkost, og dryppet den med limesaft. Det er nok den lækreste råkost, der er produceret her på adressen 🙂
Ud over tilbehør til aftensmaden, er det lækkert at have en skål råkost stående på køl til et mellemmåltid eller til madpakken.
Ingredienser – 2-3 personer
500 g. gulerødder
2 ferskner
en god håndfuld tørrede tranebær
en god håndfuld pinjekerner
saft af 1 lime
Gulerødderne rives fint.
Fersknerne skæres i små tern, og det hele blandes sammen.
Hvis man laver råkosten i god tid, blandes de tørrede tranebær først i ved servering.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.