Nu er der sveskeblommer! og de er mega lækre. Jeg fik et par poser med hjem i går, og har bagt nogle af dem i ovnen med rørsukker og en smule kanel. Det er så godt!
De kom på ris a la manden her i eftermiddag – så lækkert og hyggeligt 🙂
Jeg tænker – og det kan jeg sagtens forestille mig – at de er lige så lækre på en god vaniljeis eller i en trifli.. På græsk yoghurt vil de helt sikkert også være gode.
Her er intens og lækker smag. Lidt syrligt og lidt sødt og bare møglækkert 🙂
Jeg bagte mine blommer i et lidt tykt fad, hvor det tager noget tid for varmen at trænge igennem, så de fik omkring 1 time. Alt efter hvilket fad – og hvilken slags blommer – man bruger er tiden i ovnen forskellig, så kig på dem og prik til dem med mellemrum. De skal smide saften og ligge og boble hyggeligt i fadet, og så skal de være møre – uhhmmm 🙂
Den anden pose jeg har, får også en tur i ovnen, men her skifter jeg kanel ud med kornene fra 1 polynesisk vaniljestang 🙂 og det er jeg sikker på også er voldsomt lækkert 🙂
Ingredienser
1,1 kg. sveskeblommer
150 g. rørsukker
½ tsk. kanel
Blommerne halveres og lægges i et ovnfast fad. De skal ligge noget tæt.
Sukker og kanel blandes og drysses over.
Fadet sættes i en 175 grader varm ovn og de bager ca. 1 time.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.