Jeg lavede denne ret første gang på vores nyligt overståede sommerferie. Den er nem, hurtig og smager sindssyg godt. På ferien brugte jeg en købt sød chilisovs. I dag har jeg lavet min egen. Det er nemt at lave chilisovs, og det smager virkelig godt.
Jeg bryder mig faktisk slet ikke om laks, med mindre det er røget, men tilberedt på denne måde er jeg vild med det! Det er så lækkert.
Jeg har lavet ovnstegte kartofler til, en lækker chili mayo og grønt tilbehør bestående af friske grønne asparges, ærter og forårsløg. Asparges og ærter dampes få minutter i lidt smør i en sauterpande, forårsløg kommes i til sidst, og der dryppes med lidt limesaft. Super lækkert tilbehør til laksen.
Der er ikke så mange billeder. Det kommer der nok en anden gang, men når huset er fyldt med folk, minimeres tiden med kameraet 😉
Ingredienser – 4 personer
1 hel lakseside – ca. 700 gram
sød chilisovs
Laksen lægges på bageplade med skindsiden nedad.
Smøres med chilisovs.
Kommes i ovnen ved 220 grader i 25 minutter.
Skæres i mindre stykker, der lige kan løftes fri af skindet.
Hæld gerne mere chilisovs over ved servering.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.