Lækker og hurtig aftensmad i dag. Familiens største slikmund har fødselsdag i morgen, så tiden i køkkenet bruges på at bage kager 🙂
Omelet er hurtig og lækker mad. I dag har jeg fyldt den med et par skiver lækker skinke – ikke den der sammenpressede firkantede underlige ting 😉 – og en håndfuld revet cheddar. Der var et par portobello svampe tilbage i køleskabet, der blev skåret i skiver og stegt i smør og finthakket hvidløg. Det er et lækkert og mættende måltid.
Ingredienser – 1 omelet
3 æg
2 skiver god skinke
en håndfuld revet cheddar
Varm en pande op med en klat smør.
Pisk æggene let sammen og hæld på den varme pande.
Når æggene har sat lidt kommes skinke på og osten drysses over.
Omeletten “klappes sammen” fra hver side ind mod midten.
Steges 2-3 minutter på hver side.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.