Jeg har fundet en ny – eller næsten ny – ting jeg elsker… Jeg havde glemt portobello svampene. De er nu fundet igen, og jeg elsker dem. I går lavede vi dem som tilbehør til en stor hakkebøf stegt i ovn med bbq sauce, rå løg og revet ost på toppen. De blev skåret i skiver og stegt i smør på panden – så lækkert.
I dag har jeg fyldt dem med løg, hvidløg og skinke og drysset dem med revet parmesan. Resultatet er blevet super lækkert, så nu kommer der en af de der opskrifter uden så mange billeder, for jeg prøvede mig jo bare lidt frem med lidt af det ene og lidt af det andet, og så endte det med noget godt.
De er spist til aften uden tilbehør i dag, for vi hyggede med ris a la mande i eftermiddag, så der var ikke den store appetit. Ellers ville jeg lave en lækker salat til eller måske ovnstegte kartofler/rodfrugter. De kunne også være lækre som en forret.
Ingredienser – 2 personer til aftensmad
6 portobello svampe
3 løg
1 fed hvidløg
timian og rosmarin
4 skiver skinke – af den lækre tyndtskårne i store skiver
½ dl. piskefløde
parmesan ost – til drys
Stokkene skæres af svampene.
Stokke, løg og hvidløg hakkes fint og steges i lidt smør på panden til det er gyldent og blødt.
Skinke skæres i små tern og kommes på sammen med timian, rosmarin og piskefløde.
Blandingen koger ind under omrøring og smages til med salt og peber.
Fyldes i svampene.
Drysses med revet parmesan.
Steges i ovnen ved 200 grader varmluft i 10-12 minutter.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.