Jeg kom forbi min veninde en dag ved spisetid, hvor hun lige havde lavet en dip, som jeg smagte på. Feta og avocado – mums!
Den bliver jeg jo nødt til at lave min version af. Super lækker sammen med nybagte sprøde flutes, til grøntsagsstave eller i sandwich.
I dag blev den spist sammen med nybagte sprøde flutes og en spicy kyllingegryde. Fremgangsmåde til kyllingegryden nederst i indlægget.
Ingredienser
2 modne avocado
200 g. fetaost
1 fed hvidløg – eller mere, hvis man er meget glad for hvidløg
limesaft efter smag – ca. saft af ½ lime
friskkværnet sort peber
evt. salt
Avocado, fetaost og hvidløg kommes i en skål og får en tur med stavblenderen, så det bliver glat og fint.
Smages til med peber, lime og evt. salt, men pas på med salt, for fetaosten er salt i sig selv. Jeg kom ikke salt i mit.
Spicy kyllingegryde – 2 personer
300 g. kylling i tern svitses i en pande.
1 finthakket chili og 1 fed finthakket hvidløg kommes i.
250 g. friske tomater i tern kommes i.
Der krydres med spidskommen, salt og peber.
Der lægges låg på, og retten simrer i ½ time.
1 rød peberfrugt i tern, 1 porre i mindre stykker og 1 lille dåse majs kommes i.
Retten simrer 3-5 minutter under omrøring.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.