Det er da vældig passende at starte sin første feriedag med at lave en lækker is. Den smager helt vidunderligt og har konsistens som den mest bløde og luftige sorbet – uhh det er godt 🙂 – og så har den en smuk lyserød farve.
Helt enkle ingredienser til 1 liter is:
3 dl. piskefløde
3 dl. rabarbersaft – koncentreret
2 spsk. citronsaft
Ingredienserne røres sammen og fryses ned på maskine.
Linda skriver
Hej Spisestue
Jeg har lige fået en ismaskine af min mand, og ledte derfor efter opskrifter til den, da jeg stødte på jeres opskrift her. Jeg synes at den lyder rigtig lækker og min mand elsker rabarber, så den vil være perfekt som den første is på min nye ismaskine.
Jeg har bare lige et spørgsmål før jeg starter. Jeg den ismaskine som har vundet testen her http://madmaskiner.dk/ismaskine-test/ men i skriver “Ingredienserne røres sammen og fryses ned på maskine” Hvilken maskine skal man bruge til det, kan man bruge den ismaskine som jeg har?
Håber at i kan hjælpe.
Med venlig hilsen
Linda
Spisestuen skriver
Hej Linda 🙂
Ser ud til at være en rigtig fin maskine du har fået dig der, og den laver helt sikkert også en fin rabarberis.
Ismaskiner er grundlæggende ens. Det er bare en “kold” røremaskine 🙂
Rigtig god fornøjelse med det. Håber din mand bliver glad for isen 🙂
Hilsen Lene
Simon skriver
Rigtig lækker opskrift!
Jeg lavede den da jeg fik gæster her i weekenden, og du var fuldt ud tilfredse! For væk var isen i hvertfald 😛
Spisestuen skriver
Dejligt at høre Simon 🙂